Ekonomiassistent rekryteras till ALM Equity i Stockholm

Publicerad:
2018-07-20
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201160113
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Trivs du i rollen som ekonomiassistent på en leverantörsreskontra men söker en ny utmaning? Vill du arbeta på en föränderlig och positiv arbetsplats där alla hjälps åt? Då kan du vara den vi söker!

Hela ekonomifunktionen på Alm Equity är ett team som tillsammans bidrar för att vi ständigt ska utvecklas. Vi utvärderar och utmanar det arbetssätt, de rutiner och de system som finns för att hela tiden söka bättre, smartare och effektivare lösningar. Vi är alla delaktiga och ansvariga för att lyckas både med utveckling av avdelningen samt det löpande arbetet. Vi är samtidigt generösa, hjälpsamma och prestigelösa och hjälper kollegor som för tillfället har stor arbetsbelastning eller har en utmanande uppgift att lösa. Vid koncernbokslut, rapportering och årsredovisning för koncernen kommer hela avdelningen behöva bidra för att uppnå bästa resultat. Vi lever efter koncernens värdeord; Schyssthet, Utveckling, Resultatfokus och Engagemang och ansvarar samtidigt bidra till förbättrade processer och rutiner inom koncernens alla affärsområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent är:

  • Leverantörsfakturor - registrering, kontering, scanning, attestering och betalning
  • Löpande dialog med leverantörer
  • Uppdatera och underhålla masterdata
  • I vissa tillfällen, manuellt hantera de åtgärder som dyker upp
  • Kontinuerligt arbete med att effektivisera och förbättra interna rutiner och processer
  • Ad hoc-projekt och andra förekommande uppgifter inom teamet
Du kommer att ingå i ett team om cirka åtta medarbetare och rapportera till redovisningschef.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret på Regeringsgatan i city där det idag arbetar cirka 25 personer.

Uppdragsgivare: ALM Equity AB
Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har minst ett par års erfarenhet av leverantörsreskontra med en relevant ekonomiutbildning i grunden. Du har goda kunskaper i grundläggande bokföring med god förståelse för hela det ekonomiska flödet. Vidare har du goda kunskaper i Excel och har du en fastighetsbakgrund, ses detta som en merit.

Som person är du ansvarstagande och noggrann med god förmåga att driva ditt arbete självständigt. Du sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och trivs med förändringar samt att arbeta tillsammans med kollegor mot gemensamma mål. Utöver det bör du ha god känsla för service och trivas med att ha många kontaktytor. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 19 augusti . Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
I denna rekrytering samarbetar Alm Equity AB med Dfind Finance. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg på 070-348 99 96 eller fredrik.sjoberg@dfindfinance.se.
Ansökan sker via www.dfindfinance.se.

Om Alm Equity AB:
ALM Equity AB är ett börsnoterat fastighetsutvecklingsbolag i ett expansivt skede. Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer fastighetsprojekt, framförallt bostadsprojekt. Bolaget växer, under 2017 förvärvades Småa som nu integrerats i koncernen. Under början av 2018 sjösattes en ny organisation där verksamheten delats in i affärsområdena Projektutveckling Bostad, Construction Management, Förvaltning, Finansiering och Digitala Tjänster. Vi erbjuder en arbetsmiljö med spännande utmaningar, högt tempo och korta beslutsvägar där du får ta ett stort ansvar från första stund. Huvudkontoret ligger i Stockholm City där koncernledning, ekonomi och affärsområdena Förvaltning och Finansiering är belägna. Totalt har koncernen cirka 120 anställda fördelade på tre kontor. Läs mer om oss på www.almequity.se


I samarbete med Dfind Finance AB söker nu Alm Equity AB en ekonomiassistent.