Ekonomiassistent sommarjobb i Malmö

Publicerad:
2018-03-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201131588
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733430390
Ekonomiassistent
Är du ekonomistudent och vill få praktiskt erfarenhet inom ekonomi i sommar? Är du tillgänglig och kan arbeta från den 18/6 till den 10/8? Då har vi ett uppdrag för dig! Hos vår kund som finns i utkanten av Malmö kommer du att få arbeta med följande:

  • Kundreskontra, kundfakturering och kundförfrågningar
  • Leverantörsreskontra för bolag i Sverige, Norge och Danmark
  • Administrativa sysslor såsom posthantering
Omfattning: Heltid, 2018-06-18 – 2018-08-10

Sista ansökningsdag: 2018-04-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Talent Manager Johanna Olsson, på telefon +46733430390 eller mail johanna.olsson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som studerar eller har studerat en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är i flytande i tal och skrift på svenska och engelska. Har du tidigare arbetat med kundreskontra och/eller leverantörsreskontra är det meriterande. För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund är du noggrann och tar egna initiativ. Vidare är du prestigelös och intresserad av att lära dig och utvecklas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.