Ekonomiassistent till avdelningen kundreskontra på Staples i Borås

Publicerad:
2018-08-10
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165517
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Helena Åhman
Staples Solutions är den ledande leverantören av arbetsplatsprodukter, tjänster och lösningar för små, medelstora och stora företag i Europa. Tack vare de integrerade lösningarna är Staples Solutions det självklara valet för att tillgodose behoven för arbetsplatser både i dag och i morgon. Vi bedriver verksamhet i 17 länder i Europa och huvudkontoret ligger i Amsterdam. Den Nordiska verksamheten har 1500 medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark . Det Nordiska huvudkontor är i Borås och centrallager för Sverige och Danmark finns i Växjö. www.staples.eu

Till Staples Nordiska huvudkontor i Borås söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att ingå i teamet för kundreskontra och bli en del av en ekonomiavdelning med mycket kunskap och erfarenhet, god gemenskap och som är verksam i en händelserik och internationell miljö.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänstebeskrivning
Staples ekonomiavdelning är uppdelad inom områdena redovisning, controlling och reskontra, du kommer att bli en del av den sistnämnda grupperingen. Tillsammans med dina kollegor, inom kundreskontran 9 personer, kommer du bland annat att arbeta med:

  • Kundreskontrahantering
  • Kreditlimiter i anslutning till orderhantering
  • Bevakning och indrivning av kundfordringar, såsom betalningspåminnelser och inkassohantering
  • In- och utbetalningar
Gruppen för kundreskontra ansvarar också för att, tillsammans, få ett stabilt betalningsflöde genom att regelbundet se över och förbättra processer och rutiner. Ni bidrar aktivt till att upprätta långsiktiga kundrelationer och skapa förtroende mot kunder. Du förväntas också kunna bistå i andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom en ekonomifunktion.

Staples är en stor internationell koncern och arbetar efter tydliga deadlines och det är därför viktigt att du trivs i en sådan miljö. På kontoret i Borås hanteras reskontran för de nordiska länderna Sverige, Danmark och Norge.

Ort: Borås

Omfattning: Heltid. Konsultlösning med anställning hos Dfind Finance. Det finns också möjlighet till en visstidsanställning direkt hos Staples, beroende på vad du som kandidat föredrar.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För information: Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Lindén på elin.linden@dfindfinance.se alternativt via telefon 0725-00 28 38, eller Helena Åhman på helena.ahman@dfindfinance.se alternativt via telefon 0733-16 95 90.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en bakgrund inom ekonomi, exempelvis YH/KY-utbildning eller universitetsutbildning. Vi ser gärna att du har arbetat något år som ekonomiassistent inom kundreskontra samt har en vana att hantera stora datamängder. Du är en van användare av affärssystem och hanterar Excel väl. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och talar samt skriver svenska och engelska obehindrat. Eftersom kundreskontran ansvarar för Staples Norden, är något av övriga Nordiska språk meriternade.

Som person är du prestigelös, tar ett personligt ansvar och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Vidare bidrar du till teamet och värdesätter samarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.