Ekonomiassistent till Borås

Publicerad:
2018-11-05
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201183461
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontakt:
Helena Åhman
Till vår kund som har sitt huvudkontor i Borås söker vi nu en ekonomiassistent. Du kommer att ingå i teamet för kundreskontra och bli en del av en ekonomiavdelning med mycket kunskap och erfarenhet, god gemenskap och som är verksam i en händelserik och internationell miljö.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänstebeskrivning
Ekonomiavdelningen hos vår kund är uppdelad inom områdena redovisning, controlling och reskontra där du som ekonomiassistent kommer att bli en del av den sistnämnda grupperingen. Tillsammans med dina kollegor, inom kundreskontran, kommer du bland annat att arbeta med:

• Kundreskontrahantering

• Kreditlimiter i anslutning till orderhantering

• Bevakning och indrivning av kundfordringar, såsom betalningspåminnelser och inkassohantering

• In- och utbetalningar

Gruppen för kundreskontra ansvarar också tillsammans för att få ett stabilt betalningsflöde genom att regelbundet se över och förbättra processer och rutiner. Ni bidrar aktivt till att upprätta långsiktiga kundrelationer och skapa förtroende mot kunder. Du förväntas också kunna bistå i andra vanligt förekommande arbetsuppgifter inom en ekonomifunktion.

Ekonomiavdelningen arbetar efter tydliga deadlines och det är därför viktigt att du trivs i en sådan miljö. På kontoret i Borås hanteras reskontran för de nordiska länderna Sverige, Danmark och Norge.

Ort: Borås

Omfattning: Konsultlösning med anställning hos Dfind Finance. Heltidsuppdrag där uppdraget förväntas starta relativt omgående och pågår initialt tom siste juni 2019.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För information: Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Helena Åhman, Consultant manager, på helena.ahman@dfindfinance.se alternativt via telefon 0733-16 95 90.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen söker vi dig som har en bakgrund inom ekonomi, exempelvis med en utbildning från universitet eller yrkeshögskola och du bör ha ett par års erfarenhet från arbete inom kundreskontra. Du har en god förståelse för redovisningens grunder samt ett stort intresse för siffror i allmänhet. Vidare har du goda kunskaper i Excel och är van vid att hantera stora datamängder. Du har en god kommunikativ förmåga och talar samt skriver svenska och engelska obehindrat.

Som person är du prestigelös, tar ett personligt ansvar, är noggrann och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Vidare bidrar du med en positiv stämning till teamet du arbetar i och värdesätter ett bra samarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.