Ekonomiassistent till byggföretag

Publicerad:
2018-10-19
Ort:
Ängelholm, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201179776
Sista ansökningsdag:
2018-11-19
Kontakt:
Hanna Nilsson
Telefonnummer:
0768-58 55 65
Till vår kund som verkar inom byggbranschen söker vi en ekonomiassistent som ger det lilla extra på arbetet. Du kommer att vara anställd av Dfind Finance och arbeta som konsult ute hos vår kund. Uppdraget är på heltid och till att börja med sex månader.

Din nya roll:

  • Leverantörs- och/eller kundreskontra
  • Betalningar
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningsarbete
  • Momsredovisning
Det här är du:
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande. Du har arbetat ett par år som ekonomiassistent och du vill fortsätta utvecklas i den rollen innan du tar steget vidare. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med mycket stora flöden av kund- eller leverantörsfakturor. Du kan hela flödet från inscanning till kontering. Du har god datorvana i Office-paketet och du har en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund är du som person ambitiös och målinriktad. Du är prestigelös och kan med enkelhet samarbeta och du trivs i en roll där du får vara en del i ett team. Du är en doer och är van vid att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig tillämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance AB

Ort: Ängelholm

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Hanna Nilsson på hanna.nilsson@dfindfinance.se eller 0768-58 55 65. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.