Ekonomiassistent till Mark & Infra

Publicerad:
2018-10-31
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181297
Sista ansökningsdag:
2018-11-21
Kontakt:
Fredrik Patcha
Mark & Infra AB växer så det knakar och behöver därför förstärka sin organisation med en ekonomiassistent. Du kommer att tillhöra en av Mälardalens snabbast växande grossister inom VA-branschen och utöka Västeråskontorets personalstyrka till sex personer.

Som ekonomiassistent ansvarar du för hantering och kontering av leverantörsfakturor samt orderadministration och fakturering av kunder. Du rapporterar till ekonomichefen. Utöver arbetsuppgifter inom ekonomi ansvarar du även för inkommande samtal på vårt gemensamma telefonnummer.

Vill du vara en del av ett ungt växande företag med bra lönsamhet, där beslutsvägarna är korta och atmosfären är positivt laddad så är det den här tjänsten du ska söka! Du kommer att få möjligheten att delta i arbetet med att finjustera rutiner och strukturer och du kommer att tillhöra en engagerad grupp med en gemensam riktning framåt.

Omfattning: Heltid, tillsvidare (sex månaders provanställning tillämpas)

Sista ansökningsdag: 2018-11-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: I denna rekrytering samarbetar Mark & Infra AB med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 – 368 18 82.

Vem söker vi?
Vi söker dig med minst gymnasial utbildning i ekonomi och vi ser att du har ett par års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av verksamhet med lager är det meriterande. Du får gärna ha erfarenhet av bokföring och har du dessutom arbetat i Visma är det en fördel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara prestigelös samt att ha lite skinn på näsan. Personligt engagemang och att nå resultat, samt att hålla deadlines med hög kvalitet, är en självklarhet för dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Mark & Infra är ett snabbt växande företag i Mälardalen, just för tillfället har vi lagerdepåer i Stockholm Täby, Västerås, Örebro samt sikte på fler orter/ städer. Vi betraktar oss som ett grossistföretag som säljer allt inom VA-produkter som verkar inom bygg- och anläggningsbranschen med stora som små entreprenader. Vi skall vid varje tillfälle tillgodose våra kunders krav i varje enskilt projekt – genom hög service, flexibilitet och kvalitet i kombination med hög yrkesskicklighet. https://markinfra.se/