Ekonomiassistent till NRC Group i Stockholm

Publicerad:
2018-03-09
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201109837
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Maria Hydén
Söker du en ny utmaning i din roll som ekonomiassistent? Vill du vara med på en fortsatt stark resa i ett entreprenörsdrivet företag?

Nu söker vi en driven och engagerad ekonomiassistent till NRC Group. NRC Group erbjuder dig en ekonomiassistentroll med varierande uppgifter i en platt organisation där du får vara delaktig och bidra till ekonomiavdelningens fortsatta utveckling.

Om tjänsten:
Tillsammans med ytterligare en ekonomiassistent arbetar du brett inom redovisningen. Detta innebär ett ansvar för både kund- och leverantörsreskontra vilket innefattar allt från fakturahantering, kontering, in- och utbetalningar, hantering av påminnelser till kontoavstämningar och viss löpande redovisning. Du kommer också vara behjälplig vid framtagande av underlag till kassaflödesberäkningar och övriga uppgifter som förekommer i gruppen.

Redovisningen har nyligen tagits hem från en extern leverantör där du även får chansen att vara delaktig från start i uppbyggandet av rutiner och processer.

Tjänsten är placerad i NRC Group:s lokaler på Hamngatan i Stockholm city.

Uppdragsgivare: Nordic Railway Construction AB

Ort: Stockholm

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning i ekonomi och som arbetat minst ett par år som ekonomiassistent i en bred roll. Du har erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra och har god förståelse för hela det ekonomiska flödet. Du har goda systemkunskaper och talar och skriver svenska väl.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att vara lyckosam i rollen tror vi att du som person vill framåt; du tar egna initiativ, ser lösningar framför problem och du tar fullt ansvar för dina arbetsuppgifter. Strukturerad och noggrann ser vi som en självklarhet och för att trivas hos NRC Group tror vi också att du är prestigelös och inte rädd för att ta dig an uppgifter högt som lågt.

För dig som vill vara med på en spännande förändringsresa erbjuder NRC Group en utvecklande tjänst på ett entreprenörsdrivet företag med mycket sunda värderingar!

Ansökan:
Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 25 mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg på fredrik.sjoberg@dfindfinance.se alternativt 070-348 99 96.

Om NRC Group:

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som bygger infrastruktur i Sverige och Norge. Koncernen har en kort men intensiv historia. NRC Group grundades år 2011 i Norge och sedan år 2015 finns vi även på den svenska marknaden. NRC Group har kapacitet och kompetens att arbeta med både omfattande och komplexa anläggnings- och järnvägsprojekt. Genom konsolidering och organisk tillväxt har vi skaffat oss en unik position som totalleverantör av infrastruktur. Vår styrka är bland annat att vi har spetskompetens inom alla teknikgrenar för järnvägsutbyggnad, mark-, ban-, el-, signal- och telearbeten, under samma tak.NRC Group har huvudkontor i Fornebu utanför Oslo och åtta regionala kontor i Norge och Sverige. NRC Group sysselsätter cirka 655 personer och omsatte 2 miljarder kronor år 2016. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden "NRC".

För mer information: www.nrcgroup.com

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu NRC Group AB en ekonomiassistent.