Ekonomiassistent till offentlig verksamhet i Stockholm

Publicerad:
2018-02-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201125338
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Veronica Söderström
Är du exempelvis ekonomiassistent, redovisningsassistent eller ekonomiadministratör och har erfarenhet från offentlig verksamhet? Är du nyfiken på en ny utmaning? Om du kan svara ja på dessa två frågor kommer det att finnas många spännande möjligheter framöver. Randstad och Dfind Finance har nämligen slutit ramavtal med Kammarkollegiet om uthyrning av personal över hela landet. Stora statliga myndigheter som använder Kammarkollegiets ramavtal är bland andra Försäkringskassan, Polisen, Arbetsförmedlingen och KTH. Ramavtalet innebär att Randstad och Dfind Finance är en av de prioriterade leverantörerna av personal till statliga myndigheter i de flesta län.

Som ekonomiassistent inom offentlig verksamhet kan rollen givetvis se olika ut beroende på vilken typ av myndighet det gäller samt rollens utformning. Men exempel på arbetsuppgifter kan vara löpande redovisning, in- och utbetalningar, avstämningar samt kontakt med kunder och leverantörer.

Oavsett uppdrag så har du en trygg anställning, fast månadslön, kollektivavtal, utbildningspaket och förmåner hos oss på Dfind Finance. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Hos våra kunder är det du som konsult som gör skillnaden.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Veronica Söderström på veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
För att vara framgångsrik i denna roll tror vi att du har en bakgrund inom ekonomi, exempelvis YH/KY-utbildning eller universitetsutbildning. Vi ser även att du arbetat några år som ekonomiassistent så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Har du dessutom erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Agresso är det mycket meriterande.

Det är en förutsättning att du är driven, ordningsam och har en naturlig servicenivå i ditt sätt att arbeta. Din omgivning uppfattar dig som utåtriktad, positiv och prestigelös och du brinner för att ge det lilla extra. Du är flexibel och van att hantera många uppgifter parallellt. Slutligen, du trivs i rollen som ansiktet utåt.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.