Ekonomiassistent till stort företag i Tumba i Södertälje

Publicerad:
2018-02-20
Ort:
Södertälje, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201126273
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Carl Mellström
Letar du efter en ny utmaning som ekonomiassistent och har tidigare erfarenhet av leverantörsfakturor? Just nu söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent på ett stort företag i Tumba!

I den här rollen kommer du att få ansvara för hanteringen av leverantörsfakturor, sköta betalningar, kontering, ansvara för kontroll, påminnelser samt göra utredningar gällande felfakturering och felbetalning.

Vi letar efter dig som är tillgänglig omgående och har cirka 3 års erfarenhet av liknande roller. Du bör vara noggrann, ansvarsfull, service minded, flexibel och ha en god samarbetsförmåga.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande utbildning samt har cirka 3 års erfarenhet av liknande roll. Meriterande är om du har erfarenhet av något av de större affärssystemen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.