Ekonomiassistent till Sveriges Radio

Publicerad:
2019-02-14
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201200261
Sista ansökningsdag:
2019-03-03
Kontakt:
Maria Hydén
Är du en nyfiken och driven ekonom som vill utvecklas i en välkänd och värdegrundsstyrd organisation? Vill du vara med på en spännande förändringsresa där dina initiativ välkomnas? Sök då tjänsten som ekonomiassistent på Sveriges Radio!

Sveriges Radio genomför en stor organisationsförändring inom ekonomienheten och söker nu en engagerad ekonomiassistent till redovisningsgruppen. Teamet består idag av nio medarbetare där du tillsammans med fem kollegor ansvarar för det löpande reskontraarbetet och säkerställer att det utförs enligt tidplan i enlighet med gällande rutiner och regler på området.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
* Leverantörsreskontra - hela flödet från underlag till betalning
* Kundreskontra – fakturering, krav- och påminnelsehantering
* Kontoavstämningar
* Utveckla rutiner och processer i samarbete med teamet

Tjänsten är placerad på Sveriges Radios huvudkontor på Gärdet i Stockholm. Du sitter i moderna lokaler med tillgång till lunchrestaurang samt egen friskvårdsanläggning med gym i huset.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har god förståelse för det ekonomiska flödet och som trivs i en dynamisk miljö med vilja att utveckla och utvecklas i din roll.

Grundläggande kvalifikationer:
* Ekonomiutbildning
* Erfarenhet av reskontraarbete
* Systemvana med goda kunskaper i Officepaketet, främst i Excel
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

I denna rekrytering lägger vid stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är positiv med eget driv och som har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete och värdesätter att leverera kvalitativt arbete på utsatt tid.

Du erbjuds:
Sveriges Radio erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats som vidgar vyerna. Du får möjlighet att arbeta med ekonomi i en värdegrundsstyrd organisation som värnar om mångfald och värdesätter medarbetare med olika erfarenheter. Missa inte denna chans - ansök redan idag!

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Sveriges Radio med Dfind Finance. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

För information: Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Hydén, 0703-58 61 68, maria.hyden@dfindfinance.se

Om Sveriges Radio:
Vi på Sveriges Radio tror på öppenhet och ärlighet i alla lägen. Vi vidgar perspektiven och utmanar osaklighet för att värna om demokratin. Mitt i händelsernas centrum ska vi behålla allmänhetens höga förtroende. Därför skapar vi oberoende radio för hela livet, för hela landet, på alla relevanta plattformar. Vi tror också på att kunskap och glädje smittar av sig. Därför skapar vi arbetsplatser där vi kan utvecklas, vara glada och hälsosamma. Vi omfamnar olikhet och tror att du kan vara en i gänget, samtidigt som du är en helt unik person. Vi välkomnar dig att vara precis som du är!

För mer information vänligen se www.sverigesradio.se.