Ekonomiassistent till växande företag i Uppsala

Publicerad:
2018-09-20
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201172795
Sista ansökningsdag:
2018-10-24
Kontakt:
Linnéa Järverup
Är du en glad och öppen person som vill arbeta på ett trevligt företag i centrala Uppsala med många kollegor? Vill du arbeta med leverantörsreskontran och stötta dina kollegor med övriga arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Vi söker en positiv och driven ekonomiassistent som främst kommer att arbeta med leverantörsreskontran. Du som söker är tillgänglig omgående eller har maximalt en månads uppsägningstid. Uppdraget beräknas pågå 6 månader, efter detta finns goda möjligheter för rätt person att erbjudas anställning direkt hos kund. Arbetsplatsen ligger nära Uppsala Centralstation.

Vi söker dig som är gymnasieekonom och har arbetat minst ett par år på en ekonomiavdelning med reskontra. Vi ser gärna att du arbetat inom stora bolag och med stora transaktionsflöden.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och vi ser gärna att du har goda kunskaper i något större affärssystem ex SAP, Navision eller Agresso.

Som konsult ute hos vår kund är det du som gör skillnaden och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Du älskar att arbeta med siffror och du har en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra och sätter dig snabbt in i nya situationer. Vidare är du är serviceinriktad och värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder. För att trivas i rollen som konsult är du även nyfiken, prestigelös och orädd för att anta nya utmaningar.

Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan bygga ett slagkraftigt CV.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan!

För information: Är du rätt person för oss? Välkommen att kontakta Linnéa Järverup på linnea.jarverup@dfindfinance.se alt +46 768561951

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.