Ekonomichef i Göteborg

Publicerad:
2018-07-05
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201160602
Sista ansökningsdag:
2018-07-06
Kontakt:
Petra Govik
Dfind Finance söker nu för kunds räkning en ekonomichef för ett uppdrag med start efter sommaren. I rollen som ekonomichef blir din främsta arbetsuppgift att driva avdelningen framåt och vara en stödjande roll i det dagliga arbetet. Du blir ansvarig för redovisningsprocessen och kommer att bistå ledningen med analyser och rapportering. Tjänsten innefattar personalansvar för fem personer.

Bolaget genomsyras av en öppen och familjär företagskultur, där samarbete och laganda är viktiga beståndsdelar, det är därför viktigt att du som person vill vara med och dela denna kultur.

Tjänstens omfattning är 3-4 dagar i veckan och är ett vikariat som initialt kommer att pågå fram till årsskiftet 2018/2019.

Omfattning: Deltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Vänligen kontakta Petra Govik, tel: 0724-50 39 18, petra.govik@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du har en högskolexamen inom redovisning och 5-7 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från revision. Du har god kompetens inom regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning.

Rapportering sker i Excel, vilket betyder att du behöver behärska programmet mycket väl. Vi värdesätter även om du har erfarenhet av att arbeta i Navision, alternativt goda kunskaper inom affärssystem.

Som person är du en ledarkaraktär med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten. För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta för att passa väl in i gruppen. Du har ett personligt engagemang och god förmåga att driva ditt arbete framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete, är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.