Ekonomichef med AI intresse

Publicerad:
2019-05-20
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
CFO
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201200392
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Marianne Seal
Telefonnummer:
0722 391405
Affärsinriktad ekonomichef med intresse för AI

I rollen som Ekonomichef agerar du coachande ledare för två medarbetare på ekonomiavdelningen. I ditt ansvarsområde ingår ett helhetsansvar för fortsatt utveckling och styrning av verksamheten, redovisning, controlling samt finansiering. Du deltar i affärsförhandlingar och arbetar löpande med resursoptimering. I ditt arbete ingår även att representera bolaget på en strategisk nivå och du har många kontaktytor. I denna centrala och viktiga roll arbetar du i nära samarbete med VD och ingår i ledningsgruppen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomiområdet och som har erfarenhet som Ekonomichef..

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av agil verksamhetsstyrning och av att utveckla egna metoder samt att du har genomfört större förändringsprojekt. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet samt intresse för digital utveckling och av att ha även drivit förhandlingar.

Som person är du trygg i din roll som ledare och har god självkännedom. Du är säker i din kompetens och har viljan och förmågan att driva och leda förändring. Du är självgående och trivs i en roll där du representerar företaget, du har lätt för att kommunicera och kan förklara det svåra på ett enkelt sätt. Vidare ser vi att du har en uttalad affärsmässighet och en strategisk höjd samt en prestigelöshet, verksamhetens bästa är alltid i fokus. Söker du en utvecklingsinriktad roll i en dynamisk och informell miljö är detta tjänsten för dig!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marianne Seal, tel. 0722-391405.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.