Ekonomikonsult

Publicerad:
2018-09-03
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201135263
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Johanna Pettersson
Erfarna ekonomiassistenter
För framtida uppdrag till våra kunder söker vi på Dfind Finance drivna ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet. Vi kan erbjuda en omväxlande karriär inom ekonomi där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och bygga på ditt cv.

Dfind Finance söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet från en ekonomiavdelning. Du som konsult kommer vara anställd hos oss och arbeta på plats ute hos någon av våra kunder. Vi vill att du ska trivas och utvecklas i din roll och se en anställning hos oss som ett långsiktig samarbete.

Våra konsulter är unika och det är även våra kunders behov. I rollen som ekonomiassistent kan du få ansvar för kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, löpande bokföring samt hantering av fakturor, betalningar och påminnelser. Du har ofta kontakt med kunder och intern personal.

Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance,

Ort: Västerås

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Johanna Pettersson, johanna.pettersson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
För att vara aktuell för tjänsten som konsult ser vi gärna att du har en högskole- eller universitetsutbildning alternativt en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi. Vi vill också att du har ett par års erfarenhet av att arbeta på en ekonomiavdelning.

Du har goda IT-kunskaper och är en van användare av Excel, kunskap inom Agresso eller SAP är en stor fördel. Många av våra kunder är internationella bolag och det är ett krav att du är bekväm med att använda dig av såväl svenska som engelska i ditt arbete.

Som person är du strukturerad, noggrann och tycker om att utvecklas i ditt arbete. Du har förmågan att arbeta självständigt och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsrelaterade situationer. I övrigt är du kvalitetsmedveten, lyhörd för synpunkter och engagerad i ditt arbete på alla plan.

Passar denna beskrivning in på dig så är du välkommen att skicka in din ansökan via vår hemsida www.dfindfinance.se och berätta mer om dina framtidsplaner. Vi tillsätter tjänster löpande, så ansök redan idag!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.