Ekonomistudent till meriterande extrajobb i Stockholm

Publicerad:
2018-08-02
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164908
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Carl Mellström
Studerar du ekonomi och söker efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Nu kan du få chansen att skaffa dig värdefull erfarenhet och ett försprång in i arbetslivet!

Vi söker dig som har ca 2 år kvar på dina studier och som vill arbeta på ca 16h i veckan på ett stort bolag i norra Stockholm. Rollen innebär arbete med kundreskontran och du kommer varar en del av företagets ekonomiavdelning.

Arbetsuppgifter innefattar:
Kundkontakt

  • Skicka fakturakopior till kund
  • Svara på kontaktförfrågningar från kund
Collection

  • Skicka kontoutdrag till kund
  • Skicka påminnelser till kund
  • Ringa kund och påminna om förfallna fakturor
Enklare ekonomi/analys-arbete

  • ”Städa” kundreskontran inför bokslut, t.ex. ta bort fakturor mot krediter etc.
  • Fördelaktigt om man proaktivt kan ge information till ekonomichef om trend i förfallna fakturor och vilka kunder som betalar sent etc.
Omfattning: Ca 16h/veckan

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Talent Manager Carl Mellström, carl.mellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi ser gärna att du studerar ekonomi på universitet och har ca 2 år kvar på dina studier. Du är orädd, social och har en känsla för service då du kommer ha mycket kundkontakt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.


Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.