Ekonomistudent till meriterande extrajobb

Publicerad:
2018-10-31
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201181572
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Carl Mellström
Är du en driven och ambitiös ekonomistudent på jakt efter ett meriterande deltidsarbete vid sidan av dina studier?

Just nu söker vi en ekonomistudent för ett konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund som är ett stort bolag inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi söker dig som har minst två år kvar på din ekonomiutbildning och som vill skaffa dig meriterande erfarenheter parallellt med studierna.

Du kommer att arbeta på vår kunds interna ekonomiavdelning med fakturahantering och kundsupport. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära kommunikation med kunder och leverantörer via telefon samt hantering av fakturor, påminnelser och övrig ekonomiadministration. Du bör ha möjlighet att arbeta ca två heldagar per vecka samt heltid under sommaren.

Du blir anställd som konsult hos oss på Dfind Finance med uppdrag hos vår kund. Uppdraget startar snarast möjligt så ansök gärna redan idag.

Missa inte denna chans att få praktisera och utveckla dina kunskaper i ekonomi!

Kvalifikationer
Vi söker dig som studerar ekonomi på högskola eller motsvarande utbildning och har minst 2 år kvar till examen. Du har en god förståelse för grunderna i redovisning med driv och vilja att lära dig mer. Har du tidigare arbetslivserfarenhet från en ekonomiroll och är van vid stora affärssystem ser vi detta som mycket meriterande. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet och du känner dig trygg med att använda telefonen som arbetsverktyg.

Som person är du ansvarsfull, samarbetsvillig, noggrann och prestigelös. Du är en problemlösare och en effektiv administratör som trivs med att ha mycket kundkontakt. Vidare är du lättlärd och du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer och miljöer. Goda kunskaper i engelska är ett krav även om arbetet är på svenska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Konsultchef Carl Mellström på Carl.mellstrom@dfindfinance.se