Erfaren controller med systemintresse i Göteborg

Publicerad:
2018-03-29
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201137177
Sista ansökningsdag:
2018-05-01
Kontakt:
Maria Hellström
Nu har vår kund behov av en erfaren controller för att stötta i arbetet kring deras rapportering runt försäljning. Uppgiften för den som kommer in är att arbeta fram sätt för hela bolaget att effektivisera sina system och att få dem att samverka bättre med varandra. Konsulten som kommer in får bygga upp rutiner och strukturer runt analys och för bolagets rapporteringsverktyg. Har du en utredande sida? Du kanske har varit med i systemimplementationer tidigare i din controllerkarriär? Det kommer att vara ett utmanande uppdrag för den systemintresserade och vi välkomnar din ansökan redan idag!

Uppdraget förväntas starta i maj och pågå under fyra månader.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-05-01

För information: Maria Hellström, 0733-778303 eller maria.hellstrom@dfindfinance.se.

Kvalifikationer:
För att kunna ta dig an det här uppdraget ser vi att du behöver ha en civilekonom-examen eller motsvarande. Du har förståelse kring redovisningsarbetet och har flera års erfarenhet av controlleryrket. Att ha erfarenhet av implementationsarbete av affärssystem är starkt meriterande. Du har god kommunikationsförmåga, både i tal och skrift på svenska och engelska.

Som person är du givetvis analytiskt lagd, och har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.