Erfaren Ekonomiassistent med erfarenhet från reskontra i Stockholm

Publicerad:
2018-09-21
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201173922
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Carl Mellström
Dfind Finance växer och våra kunder har ett fortsatt behov av personer med erfarenhet av rollen som ekonomiassistent. Vi söker nu dig som har ett par års erfarenhet av ekonomiassistentrollen och vill fortsätta att utvecklas genom att arbeta som konsult.

I rollen som ekonomiassistent hos våra kunder arbetar du vanligtvis med arbetsuppgifter så som löpande bokföring, fakturahantering, in- och utbetalningar, kund/leverantörsreskontra, avstämningar samt kontakt med kunder och leverantörer. Du kommer även vara behjälplig med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter på deras ekonomiavdelning.

Kvalifikationer:
Vidareutbildning inom ekonomi antingen på universitet eller yrkeshögskola. Ett par års erfarenhet av ekonomiarbete för att omgående kunna sätta sig in i en bred ekonomiassistentroll. Erfarenhet av att arbeta i något av de större affärssystemen (ex. SAP, Navision, Agresso, Hogia).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven och ambitiös men även prestigelös och du hjälper till med både smått som stort. Du är noggrann, lösningsorienterad och självgående. Utöver detta har du en god samarbetsförmåga och du värdesätter en god relation med såväl kollegor som kunder.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Viktigt att veta är att man efter sex månaders provanställning, förutom vid undantagsfall, blir tillsvidareanställd hos oss på Dfind Finance. Detta är alltså inte en tidsbegränsad anställning. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan bygga ett slagkraftigt CV.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Kontakta Konsultchef Carl Mellström, carl.mellstrom@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.