Erfaren KYC-analytiker till affärsbank i city i Stockholm

Publicerad:
2018-07-27
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Bank/Finans/Försäkring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164471
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Carl Mellström
Nu söker vi dig som har tidigare erfarenhet av KYC-arbete och AML och som vill utvecklas vidare på en internationell affärsbank i centrala Stockholm. Du kommer att ansvara för den nordiska regionen och arbeta med finansiella institut som dina kunder. För att vara aktuell för denna tjänst är det viktigt att du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av arbete med KYC-frågor.

Som KYC-analytiker kommer du att arbeta i en koordinerande roll mellan lokala medarbetare och bankens globala team för att säkerställa att regelverk följs och att erforderlig och korrekt information samlas in vid godkännande av nya kunder. Likaså har du ansvar för att informationen avseende existerande kunder är uppdaterad och regelrätt vid periodiska granskningar och sammanställningar.

Bankens kunder agerar över hela världen varför det är viktigt att du trivs i en roll med internationella kontaktytor. Du kommer att samarbeta med många kollegor såväl lokalt som regionalt och globalt. I vissa fall förekommer även direkt kontakt med kund.

Uppdraget är initialt ett konsultuppdrag med god chans till överrekrytering direkt till kund. Dfind Finance erbjuder dig som konsult fast månadslön, kollektivavtal och andra förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom finans och tidigare arbetslivserfarenhet av KYC-arbete. Du är väl bekant med olika typer av bank- och pengatransaktioner och du har god kännedom om finansiella tjänster på en global marknad. Tjänsten kräver att du talar och skriver engelska och svenska på avancerad nivå.

Som person sätter du alltid höga mål för ditt arbete och du är ansvarsfull med stark integritet. Du har ett strukturerat arbetssätt med förmåga att hålla flera parallella uppgifter igång samtidigt och du prioriterar väl mot tighta deadlines. Vidare är du en god lagspelare som är angelägen om att nå resultat med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Uppdraget startar omgående så vänta inte med din ansökan. Skicka in ditt CV redan idag!

För information: Kontakta Talent Manager Carl Mellström, Carl.mellstrom@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.