Erfaren lönadministratör sökes till vår kund Vattenfall i Stockholm

Publicerad:
2018-09-26
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201174986
Sista ansökningsdag:
2018-10-26
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du självgående och serviceminded löneadministratör med minst 3 års erfarenhet från liknande arbete? Se hit! Vår kund Vattenfall som är belägna i Solna söker nu omgående en löneadministratör som kan ansvara för hela löneprocessen. Du kommer bland annat att få arbeta med att förbereda löner, hantera anställningar, skattedeklarationer samt göra avstämningar.

Detta är ett konsultuppdrag på ca 12 månader med start omgående. Du kommer att bli tillsvidareanställd hos oss på Dfind Finance och sedan uthyrd till kunden.

Arbetsuppgifter:
• Lön & HR Administration

• Ansvara för hela löneprocessen

• Administrera nyanställningar/avslut samt övriga anställningsvillkor

• Upprätta anställningsavtal

• Avstämningar av konton

• HR statistik och diverse rapportering

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm, Solna

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Julia Fagerlund Julia.Fagerlund@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Du är en noggrann och strukturerad i ditt arbete som löneadministratör och du har lätt för siffror. Tidigare erfarenhet från systemet SAP (lön) är meriterande för att du snabbt ska kunna komma in i arbetsuppgifterna. Flytande i svenska och engelska i tal och skrift är också ett krav då Vattenfalls koncernspråk är engelska. Du som sökande ska ha minst 3 års praktiskt lönearbete och en löneadministrativ utbildning för att vara aktuell för rollen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vidare är du van att arbeta utifrån strukturerade processer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.