Erfaren Löneadministratör i Borås

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201163089
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Kontakt:
Helena Åhman
Nu söker vi en erfaren löneadministratör som kommer att förstärka löneavdelningen hos en av våra kunder strax utanför Borås. En bred roll där du ges möjlighet att utvecklas med företaget. För rätt person finns det stora möjligheter till en anställning hos kunden.

Arbetsbeskrivning:
Som löneadministratör hos vår kund kommer du att ingå i ett team med ett par andra löneadministratörer där ni tillsammans hanterar ca 1500st löner. Du kommer att arbeta med hela löneprocessen och ansvara för en av bolagets anläggningar.

Du har din bas i löpande löneadministration inklusive sjuk- och semesterlöneberäkning. Andra arbetsuppgifter som ingår i roller är frågor gällande kollektivavtal, rapportering till myndigheter, schemaläggning, beräkning av semesterlöneskuld, tjänstepension samt hantera avvikelser och göra avstämningar för att nämna några. Du förväntas även vara delaktig i att utveckla och effektivisera arbetssätt och rutiner.

Omfattning: Heltid, start i slutet på aug med chans att på sikt bli anställd hos kund.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Välkommen att kontakta Helena Åhman 0733-169590 helea.ahman@dfindfinance.se alt. Elin Lindén 0725-002838 elin.linden@dfindfiance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med flera års erfarenhet av självständigt arbete som löneadministratör och vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom lön. Du är trygg i din roll och är van att arbeta med hela kedjan i löneprocessen enligt de lagar och regler som finns. Du har god datorvana och kommunicerar obehindrat i svenska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror även att du har en god förmåga att hitta lösningar på problem och har en positiv inställning till ditt arbete. Vidare är du serviceminded och flexibel som person och du har god förmåga att driva ditt arbete framåt med god kvalité.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.