Erfaren och trygg ekonomiassistent till spännande företag i Helsingborg

Publicerad:
2018-05-15
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201148751
Sista ansökningsdag:
2018-06-18
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-43 47 75
Till vår stora internationella kund i Helsingborg söker vi nu en ekonomiassistent som har ett par års erfarenhet av ekonomiassistentrollen i en större internationell koncern. Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och redo för ditt nästa steg i karriären.

Din nya roll:
I din roll som ekonomiassistent kommer du att få sitta brett med ekonomiuppgifter, bland annat:

  • Kodning/granskning av fakturor
  • Distribuera fakturor till rätt granskare
  • Fakturering
  • Ombokning av fakturor
  • Sända ut påminnelser
  • Delta i förbättringsarbete när det gäller processer runt fakturaflöden etc 
  • Hantera periodisering
  • Beställa nya projekt och skapa nya projektkoder
  • Månatliga rapporter
Du är:
Du som söker har en högskoleutbildning inom ekonomi. För att vara aktuell för denna roll behöver du ha arbetat ett par år som ekonomiassistent i ett stort internationellt bolag och du trivs och vill fortsätta att utvecklas i den rollen innan du tar steget vidare uppåt. Vi letar efter dig som har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är prestigelös, nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer. Du har ett stort engagemang och en vilja att påverka och göra skillnad. Vidare värdesätter vi högt egenskaper som jordnära, ärlig och innovativ.

För att lyckas i din roll som ekonomiassistent hos oss är det viktigt att du är van vid att planera och organisera ditt arbete. Du tycker om att när det händer saker omkring dig och du driver gärna förändringsprocesser. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig. Som person är du extrovert, har lätt för att knyta kontakter och du trivs med att ha många kontaktytor. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta kontakt såväl internt som externt. Du har en fallenhet för IT och du har arbetat i något eller några av de stora affärssystemen. Din kunskap i Excel är god och du talar och skriver såväl svenska som engelska flytande.

Stämmer beskrivningen ovan in på dig? Läs då mer nedan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.