Erfaren och trygg löneadministratör i Malmö

Publicerad:
2018-09-10
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Löner
Specialisering:
Löneadministratör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171086
Sista ansökningsdag:
2018-10-10
Kontakt:
Magnus Persson
Telefonnummer:
0703-148772
Till en av våra kunder i centrala Malmö söker vi nu en erfaren och trygg Löneadministratör för ett konsultuppdrag. Uppdraget pågår i ca 4 månader med start så snart som möjligt. För rätt person finns det stora möjligheter till förlängning alternativt anställning hos kunden.

Din nya roll:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom löneadministrativt arbete. I rollen som löneadministratör hos vår kund kommer du att arbeta med hela löneprocessen för företagets kunder. Det inkluderar även frågor gällande kollektivavtal, rapporter, bokföring mm. Tidvis kommer det att vara ett högt tempo varför det är viktigt om du trivs med detta. Vidare ingår det en del kundkontakt i rollen och du förväntas bidra med ett affärsmässigt tänk i din roll. Här är det högt i tak och jobbet präglas av gott samarbete kollegor emellan. Du kommer att arbeta i ett team om 10 personer och tillsammans i teamet kommer ni att ansvara för ett visst antal kunder.

Det här är du:
Vi söker dig som är trygg i din roll som Löneadministratör och som är van vid att arbeta med hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har haft en liknande roll inom outsourcingbranschen och att du har erfarenhet av arbete med ackordslöner. Du har en god förståelse för kollektivavtal och har du tidigare erfarenhet av HR + är det meriterande, men inget krav. För att klara arbetet som löneadministratör hos vår kund så behöver du ha goda kunskaper i Excel.

Som person är du ansvarstagande, självständig och har lätt för att samarbeta med andra. Vi tror även att du har en god förmåga att hitta lösningar på problem och har en positiv inställning till ditt arbete. Det är också av stor vikt att du är service minded och flexibel.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Magnus Persson på magnus.persson@dfindfinance.se eller 070-314 87 72. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.