Erfaren redovisningsansvarig i Örkelljunga

Publicerad:
2018-10-01
Ort:
Örkelljunga, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172800
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Annie Höjman
Telefonnummer:
0733329195
Erfaren redovisningsansvarig till KB Components

KB Components omsätter ca 900 MSEK och har en lång tradition inom utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Med kvalitet som vårt främsta ledord leder vi utvecklingen inom plastindustrin där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter för krävande industriella applikationer. Vårt kundsegment finner du inom både lätta fordon, tunga fordon, möbelindustri, medicinteknik och övrig industri. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Anderstorp, Örkelljunga, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexiko, Zilina i Slovakien eller Wuxi i Kina

Till huvudkontoret i Örkelljunga söker KB Components nu en erfaren redovisningsansvarig som vill vara delaktig i utvecklingen framåt. Du blir en del i ett team av 8 personer och du har ett nära samarbete med CFO som du rapporterar till. På KB Components är det en prestigelös miljö där du måste vara beredd att hjälpa till och backa upp ditt team där det behövs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning inkl. moms- och skattehantering
  • Upprätta och rapportera månads – och årsbokslut
  • Ansvarig för anläggningsregister
  • Budget
  • Årsbokslut och legal rapportering
  • Kontakt med revisorer
  • Vara CFO behjälplig i diverse projekt

Uppdragsgivare: KB Components

Ort: Örkelljunga

Omfattning: Heltid

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och känner dig trygg i din redovisningsroll samtidigt som du har intresse av att jobba med uppföljning och analys. Du är självgående och tar initiativ och löser problem på egen hand. Du sätter höga mål och jobbar strukturerat för att nå dem. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och det ses som meriterande om du har intresse för affärssystem och om du har arbetat med koncernredovisning.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KB Components med Dfind Finance. Sista ansökningsdag är 2018-10-21 men urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Annie Höjman på 0733-32 91 95, annie.hojman@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!