Erfaren redovisningsekonom i Malmö

Publicerad:
2018-06-13
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201156250
Sista ansökningsdag:
2018-07-13
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
Erfaren redovisningsekonom

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.

Har du erfarenhet inom redovisning och vill ta dig an en ny utmaning inom ett snabbt växande företag? Då har vi ett spännande uppdrag för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. I samarbete med vår kund söker vi nu en erfaren redovisningsekonom för ett konsultuppdrag på deras ekonomiavdelning.

Din nya roll kommer bland annat bestå av:

  • Löpande redovisning
  • Års- och månadsbokslut
  • Deklarationer och skatt
  • Ansvar för rapportering och uppföljning av externa projekt
  • Delaktig i budgetarbete
  • Support till chefer inom respektive ansvarsområde
Du kommer att ingå i ett team som präglas av mångfald och gott samarbete. Du blir en del av verksamhetens ekonomifunktion och dess resa till ett marknadsledande företag.Det här är du:
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller motsvarande. Du har ca 5 års erfarenhet av redovisning och besitter goda kunskaper inom området. Du känner dig trygg i det engelska språket, i både tal och skrift. Vidare har du förståelse och kunskap om olika regelverk och rapporteringsformat, då företaget arbetar med flera externa projekt.

Har du tidigare erfarenhet av projektredovisning inom EU-projekt ser vi det som en stark merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du strukturerad och har ett driv att utveckla din kompetens. Du har en analytisk förmåga och tar dig gärna an nya uppgifter. För dig är hög kvalité viktigt och du väger noggrannhet gentemot effektivitet för att nå bästa resultat.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 6 månader. Goda möjligheter till förlängning på uppdraget, med eventuell möjlighet till en anställning hos kunden.

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!


Vi är
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.