Erfaren redovisningsekonom i Västerås

Publicerad:
2018-10-09
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177789
Sista ansökningsdag:
2018-10-19
Kontakt:
Johanna Pettersson
Erfaren redovisningsekonom
För framtida konsultuppdrag söker vi dig som är en erfaren ekonom som är redo för nya utmaningar! Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete och är van att arbeta självständigt med löpande bokföring, upprättande av bokslut, årsredovisning och deklarationer. Du som konsult kommer vara anställd hos oss och arbeta på plats ute hos någon av våra kunder. Vi vill att du ska trivas och utvecklas i din roll och se en anställning hos oss som ett långsiktig samarbete.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Johanna Pettersson, johanna.pettersson@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning i ekonomi eller motsvarande. Du har minst fem års erfarenhet av kvalificerat arbete med ekonomi. Din erfarenhet är bred och omfattar både bokslutsarbete, årsredovisning och deklarationer. Vidare har du ett systemintresse och är van användare av excel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Din förmåga att anpassa dig i en föränderlig miljö gör att du kommer trivas hos oss!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.