Erfaren redovisningsekonom/controller i Malmö

Publicerad:
2018-08-09
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201165282
Sista ansökningsdag:
2018-09-09
Kontakt:
Annie Höjman
Telefonnummer:
0733329195
Erfaren redovisningsekonom/controller

Wacker Neuson Group tillverkar och förser byggnads- och entreprenadbranschen med högklassiga maskiner inom områdena betongteknologi, markkomprimering, byggplatsteknologi och entreprenadmaskiner.

Wacker Neuson Group bildades 1848 i Dresden och finns idag representerade i runt 50 länder och har ca 5 500 anställda. Sedan 2007 är man börsnoterade och huvudkontoret finns i München, Tyskland. I Sverige tar vi hand om försäljning och eftermarknad på vårt huvudkontor i Arlöv och i våra filialer i Bålsta och Göteborg. Läs mer om företaget på http://wackerneusongroup.com.

Till det skandinaviska huvudkontoret i Arlöv söker Wacker Neuson nu en erfaren redovisningsekonom som vill vara delaktig i utvecklingen framåt. Du blir en del i ett team av 6 personer som har ett nära samarbete. I din roll kommer du att ha ett övergripande ansvar för det danska bolaget, vilket bl.a. innefattar löpande redovisning, månads- och årsbokslut, budget och prognoser. Miljön präglas av en trevlig och prestigelös stämning där man hjälper och stöttar varandra. Du trivs med att ha många kontaktytor och är inte rädd för att lyfta luren när du stöter på problem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning inkl. och kontoavstämningar, periodiseringar m.m.
  • Löne-/personalhantering inkl. provisionsberäkning
  • Månads- samt årsbokslut
  • Intern och extern rapportering
  • Budget och prognoser
  • Kontakt med revisorer

Uppdragsgivare: Wacker Neuson

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom och som har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en van användare av Excel samt uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska och du har inga problem att förstå danska. Det ses som meriterande om du har erfarenhet av SAP, IFRS och dansk redovisning. Du känner dig trygg i redovisningsrollen med vana av att jobba självständigt med såväl löpande redovisning som bokslut.

Som person är du prestigelös och lösningsorienterad och hjälper och stöttar dina kollegor vid behov. Wacker Neuson är ett företag med högt i tak och stort förtroende för sina medarbetare. Du lägger till stor del själv upp din dag och strukturerar ditt arbete så att det fungerar bra för dig.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Wacker Neuson med Dfind Finance. Sista ansökningsdag är 2018-09-09, men urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult: Annie Höjman på 0733-32 91 95, annie.hojman@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!