Excelkunnig redovisningsekonom med intresse för Masterdata i Solna

Publicerad:
2018-03-08
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201130775
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Veronica Söderström
Är du redovisningsekonom med intresse för teknik och Masterdata? Har du erfarenhet av stora datamängder och är van användare av Excel? Då har vi något för dig!

Till vår kund i Solna söker vi nu en driven redovisningsekonom till gruppen inom Masterdata. Du kommer att arbeta på bolagets Shared Service Center där du tillsammans med en grupp medarbetare levererar redovisnings- och finanstjänster internt inom koncernen. Du hanterar dagligen stora datavolymer i affärssystemet SAP/R3 och Excel.

Vem söker vi?
Vi söker dig med en universitetsexamen inom ekonomi och innehar goda redovisningskunskaper samt är tillgänglig omgående. Du har ett intresse för teknik och siffror och det är meriterande om du tidigare har arbetat med stora flöden och kan hantera stora mängder data i Excel. Du har goda systemkunskaper och erfarenhet inom SAP är ett krav. Du behärskar svenska och engelska mycket bra i såväl tal som skrift. Som person är du en kommunikativ lagspelare som drivs av att leverera god kvalitet på utsatt deadline. Du är positiv och ansvarstagande och anpassar ditt sätt att arbeta efter givna förutsättningar.

Uppdraget är avsett att starta omgående och blir ditt första uppdrag som konsult hos Dfind Finance. Vi erbjuder dig en trygg anställning med fast månadslön, kollektivtal och andra förmåner. Vi ser långsiktigt på din anställning och som konsult hos oss får du stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag. Konsultrollen är perfekt för dig som vill utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm, Solna

Omfattning: Heltid

Ansökan: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Talent Manager Veronica Söderström för mer information, veronica.soderstrom@dfindfinance.se

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.
Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Vi erbjuder fast lön, kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.