Finance Manager till internationellt företag i Lund

Publicerad:
2018-05-04
Ort:
Lund, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningschef
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201147077
Sista ansökningsdag:
2018-06-04
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
Finance Manager till internationellt företag
För ett spännande uppdrag som Finance Manager hos en av våra stora internationella kunder i Lund söker vi nu dig som är tillgänglig idag eller inom en månad.

Vår kund säljer nu ett av sina bolag och som Finance Manager kommer du att följa med i övergången till det nya bolaget. Din roll blir att hantera uppgifter såväl högt som lågt för att få denna övergång av verksamheten att fungera så friktionsfritt som möjligt. Du kommer bland annat att;

• Hantera och utveckla finansiell kontroll och rapportering i det nya bolaget

• Hantera och utveckla system och processer

• Proaktivt hantera affärer / kommersiella frågor för att stödja förbättrad finansiell utveckling

• Ge stöd till funktionella chefer och göra ekonomisk analys och utvärdering

• Hantera all finansiell planering och prognoser

• Förberedelse av månadsräkenskaper, rapporter och analys samt rapportering

• Ha kontakt med företagets revisorer

Det här är du:
Du har en universitetsexamen inom ekonomi med inriktning mot redovisning / ekonomi / controlling och du har en gedigen erfarenhet från liknande roller. För att klara det här uppdraget är det av stor vikt att du har erfarenhet av att ha arbetat i en internationell miljö och att du har erfarenhet av ledningsarbete. Kännedom om internationella redovisningsstandarder är nödvändig.

Du är en hårt arbetande och engagerad lagspelare och du tycker om att arbeta under press. Arbetet kräver omfattande kontakter med många olika intressenter varför du bör finna det lätt att kommunicera och samarbeta över både organisations- och landgränser. Du är en person med ett stort driv och initiativförmåga och du finner det givande att driva förändringsarbete. Du har ett stort systemintresse och utöver svenska så talar och skriver du även engelska obehindrat.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Lund

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid, 4-6 månader

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.