Financial Controller i Uppsala

Publicerad:
2018-03-12
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201129648
Sista ansökningsdag:
2018-03-30
Kontakt:
Charlotta Ezitis Holmström
Har du erfarenhet inom redovisning eller revision och vill arbeta med inriktning på financial control? Nu söker vi dig som är analytisk redovisningsekonom till en roll som financial controller till en stor arbetsgivare i centrala Uppsala. Den här tjänsten inleds som anställd konsult hos Dfind Finance och du blir uthyrd till vår kund. Om du och uppdragsgivaren trivs med varandra är tanken att du går över till en anställning på företaget. Uppdraget ska starta så snart som möjligt men sök tjänsten även om du har uppsägningstid.

I denna roll arbetar du med allt från löpande redovisning, avstämningar, till månadsrapporter och årsbokslut. Du kommer också att delta i projekt inom ekonomiavdelningen. Andra arbetsuppgifter som redovisningsgruppen arbetar med är bland annat att deklarera, betala och redovisa moms, arbetsgivaravgifter och inkomstskatt. Även uppföljning av utfall mot budget och prognos samt att anpassa företagets redovisning till nya typer av transaktioner och redovisningsregler är en viktig del av arbetet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid / tillsvidare

Sista ansökningsdag: Löpande urval

För information: Kontakta Charlotta Ezitis Holmström charlotta.ezitis.holmstrom@dfindfinance.se 0708 88 88 16 alt; Isabell Bengtsson isabell.bengtsson@dfindfinance.se 0703 39 62 80

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande som har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från företag av olika storlek. Du har intresse för att kontinuerligt arbeta med förbättring- och förändringsarbete gällande rutiner och arbetsprocesser och kan hantera att ditt arbete måste .

Du har goda kunskaper i Excel och talar god svenska och engelska.

Som person är du analytisk och ansvarstagande med hög initiativförmåga. Du trivs med förändringsarbete och att arbetet kräver affärsfokus. Du är kommunikativ i både tal och skrift och är bra på att samarbeta med olika människor. För att trivas och göra ett bra jobb hos oss krävs också att du är både engagerad och orädd inför nya utmaningar.

Företagsbeskrivning
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.