Financial Controller för kunds räkning i Göteborg

Publicerad:
2018-10-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Financial Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201177302
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Susanne Areschoug
Telefonnummer:
0729-889430
Bolaget erbjuder betallösningar till konsumenter och ingår i en välrenommerad och stabil företagssfär med bas i Göteborg.

Vill du arbeta i en unik miljö i gränslandet mellan start-up/ internationell företagsgrupp? Vi söker dig som trivs med att ha inflytande och att kunna påverka.

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig en omväxlande och utvecklande roll som Financial Controller. Vi söker dig som vill arbeta brett och ta stort eget ansvar. Du blir en viktig person i vårt team och din främsta uppgift är att analysera och följa upp verksamheten samt att löpande sköta intern och extern rapportering med god kvalitet och inom deadline.

Då vi är relativt nystartade och i en expansiv fas behöver vi en kollega som kan axla rollen att ständigt utveckla och förbättra vår rapportering och strukturera och utveckla våra rutiner och rapporteringsprocesser. Du gör månadsresultat och rapporter samt underlag till ledningsgrupp och VD samt agerar bollplank till ledningsgrupp och andra beslutsfattare. Uppföljning, avstämning och analys tillhör de dagliga arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som vill arbeta i en unik miljö i gränslandet mellan start-up/ internationell företagsgrupp och som vill ta dig an en tuff men rolig utmaning. Vi ser gärna att du har ett eget driv – här finns stora möjligheter att ha inflytande och att kunna påverka. Som person är du noggrann, strukturerad och håller hög kvalitet i arbetet. God samarbetsförmåga är en självklarhet för att uppnå gemensamma mål och bästa resultat då du blir en del av ett litet team, som skall bygga upp verksamheten.

Vi söker dig som är Ekonom eller Financial controller idag, gärna med erfarenhet av operationell och legal rapportering. Eftersom arbetsuppgifterna är mycket varierande ställs höga krav på flexibilitet och nyfikenhet. Vi värdesätter ett prestigelöst och ödmjukt förhållningssätt kombinerat med en hög ambition.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!