Financial Controller sökes till vår konsultverksamhet i Stockholm

Publicerad:
2018-03-06
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201129779
Sista ansökningsdag:
2018-04-08
Kontakt:
Veronica Söderström
Dfind Finance utökar nu sin konsultverksamhet och söker dig med mellan 2-5 års erfarenhet från rollen som Financial Controller och som har arbetat med rapportering, prognoser, analys samt sammanställning och presentation. Vi söker dig som kan tillträda ditt uppdrag omgående.

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små-, -medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare inom ekonomi. Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Löpande urval, start omgående

För information: Veronica Söderström, mail: veronica.soderstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och 2-5 års erfarenhet från rollen som Financial Controller. Du har i denna roll arbetat med rapportering, prognoser och analyser samt sammanställning och presentation av material. Vidare har du tidigare erfarenhet från arbetet med redovisning och/eller revision. Dina kunskaper i svenska, engelska och Excel är mycket goda. Det är meriterande om du besitter ett generellt stort systemkunnande och innehar mycket goda kunskaper inom IFRS och K3.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och du känner igen dig i beskrivningen: driven, analytisk och noggrann. Hos oss är det även viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; engagerad, lösningsorienterad och lyhörd. Vi värdesätter utöver detta en god samarbetsförmåga och hög social kompetens vilket är viktigt för dig som vill arbeta i konsultrollen.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.