Financial Controller till internationellt Med/Techbolag

Publicerad:
2019-01-11
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Financial Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201197233
Sista ansökningsdag:
2019-02-10
Kontakt:
Miranda Herrlin
Vi söker dig som är erfaren Financial Controller och som är intresserad av ett längre konsultuppdrag på ett internationellt Med/Techbolag i Helsingborg.

Om uppdraget
Hos vår uppdragsgivare kommer du in i ett drivet och erfaret team och i en miljö där förändringstakten och energin är hög. Uppdraget består både av redovisnings- och controllerrelaterade uppgifter och där tyngdpunkt ligger på redovisning, rapportering och budgetarbete. Inom ramen för tjänsten ingår också att delvis leda och coacha två medarbetare.

Mer specifikt kommer dina arbetsuppgifter bl a bestå av:

  • Budgetarbete
  • Månadsvis P&L Review
  • Mindre SOX arbete
  • Management reporting
  • Fixed assets
  • Bankkontakt
  • Transfer pricing
  • Månads och Årsbokslut
  • Skattefrågor
Om dig:
Du har minst 3 års erfarenhet av en likvärdig roll och har därmed en bra grund i redovisning. Du har hög kompetens i Excel, van användare av olika affärssystem och är i tillägg trygg i din engelska, så väl tal som skrift. Som person är du flexibel, strukturerad, resultatinriktad och väldigt noggrann i ditt arbete.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Varmt välkommen med din ansökan till oss på Dfind Finance. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.