Financial Controller till Q-Park vid Globen i Stockholm

Publicerad:
2018-10-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Financial Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172793
Sista ansökningsdag:
2018-10-22
Kontakt:
Helén Lissäng
Q-Park är ett av Europas största parkeringsbolag, vi söker nu en Financial Controller till vårt svenska huvudkontor. Till dig som känner dig trygg i dina redovisningskunskaper och vill utvecklas ytterligare kan vi erbjuda en spännande roll i ett internationellt bolag. Vi söker dig som har förmåga att se såväl helheten som detaljerna. Rollen är placerad i Globen och rapporterar till Redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Financial Controller är:

  • Rapportering av legal finansiell information till stat och myndigheter
  • Balanskontoavstämningar
  • Prognostisering, rapportering och uppföljning av likviditeten till Treasury
  • Kvartalsvis konsolidering och rapportering till Moderbolaget i Maastricht
  • Moms- och skattedeklarationer
Utöver det kommer du i denna roll att få möjlighet att driva olika utredningar, analyser och projekt. I rollen ingår även bokningar och reserveringar samt helhetsansvar för ett mindre bolag och ett vilande bolag.

Arbetsgivare: Q-Park

Ort: Stockholm - Globen

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant akademisk eller eftergymnasial utbildning och lång erfarenhet som kvalificerad Redovisningsekonom eller Financial Controller. För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara systemintresserad, duktig på Excel och har ett stort eget driv för att själv utveckla rollen på bästa sätt. Självklart behöver du arbeta strukturerat med stor noggrannhet.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@dfindfinance.se

Om Q-Park
Q-Park grundades 1998 i Nederländerna och vårt huvudkontor finns i Maastricht. Idag äger den amerikanska infrastrukturfonden KKR Q-Park B.V. För mer information om Q-Park-koncernen och nyckelsiffror, besök vår internationella hemsida www.q-park.com I Europa är Q-Park ett av de största parkeringsföretagen med verksamhet i tio länder. I Sverige är Q-Park ett fullserviceföretag inom parkering med ca 400 anställda. Vi driver och organiserar parkeringsanläggningar med stort engagemang och god lönsamhet. Totalt ansvarar vi för mer än 300 000 parkeringsplatser. För mer information vänligen se www.q-park.se