Financial Controllers som vill ta nästa steg i karriären i Stockholm

Publicerad:
2017-05-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201023589
Kontakt:
Helene Werme
Skulle du vilja vara en del av ett spännande stort bolag där du får vara med och utveckla controllerrollen och processer? Då har vi tjänsten för dig!

Som Financial Controller hos kunden kommer du att ansvara för rapportering, finansiell uppföljning, djupgående analyser, delaktig i årsredovisningar och ad hoc utredningar. Du kommer att analysera inrapporterade siffror och vara ett aktivt stöd mot verksamheten. I denna roll kommer du att få ett stort ansvar för hur funktionen fungerar och utvecklas.

Du kommer också att vara med och utveckla interna kontroller och kontinuerligt effektivisera och kvalitetssäkra de finansiella processerna. I denna roll kommer du att fungera som nära bollplank till verksamheten.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning och har ca 5 års erfarenhet från kvalificerat arbete inom redovisning, finansiell controlling eller revision. Har du tidigare arbetat i ett börsnoterat bolag är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och stort systemintresse. Du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Som person är du analytisk, strukturerad och lösningsorienterad. Du är initiativtagande och självständig i din roll. Du är nyfiken, proaktiv och tydlig i din kommunikation och tar fullt ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Utöver detta är du en prestigelös person med en positiv inställning som trivs med att arbeta i ett team där alla hjälps åt.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en spännande tjänst i en miljö där du får vara delaktig och ges möjlighet att påverka. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta Sophie Paus, +46 70 275 92 48 alternativt sophie.paus@dfindfinance.se.