Flera Backofficemedarbetare sökes till storbank

Publicerad:
2018-11-30
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Bank/Finans/Försäkring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201188457
Sista ansökningsdag:
2018-12-31
Kontakt:
Helena Ålander
Vi söker dig som är tillgänglig omgående och har ett stort intresse för den finansiella marknaden. Är du dessutom strukturerad, noggrann och inte rädd för att ta egna initiativ och beslut, samtidigt som du kan arbeta under press och mot deadlines så kan detta vara din chans!

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administration av värdepapper/portföljer sedan tidigare, men har du studerat finans på universitet och har ett gediget intresse för värdepapper är du också varmt välkommen in med din ansökan.

Vår kund söker medarbetare till flera Backofficeområden såsom Corporate Actions och Static Data mfl.

Arbetsuppgifterna kan bestå av hantering av såväl nya som befintliga värdepapper, kontroller och skapande av värdepappersdata. I arbetsområdet ingår även hantering av bolagshändelser och kontroller av värdepapperspriser.

Arbetet kan även bestå av processer relaterat till bolagshändelser, såsom till exempel nyemissioner, splittar och tvångsinlösen.

För att trivas ska du vara positiv och tycka om att lösa problem samt vara öppen för förändringar. Du har lätt för att samarbeta, tycker om utmaningar samt har stor social kompetens. Du har förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är en prestigelös lagspelare. Du kan uttrycka dig obehindrat på engelska i tal och skrift och är van användare av Excel.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna ska tillsättas så snart som möjligt så skicka in din ansökan redan idag!

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

För information: Kontakta Konsultchef Helena Ålander, helena.alander@dfindfinance.se