Flexibel och serviceinriktad ekonomiassistent i Halmstad

Publicerad:
2018-09-12
Ort:
Halmstad, Hallands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201171367
Sista ansökningsdag:
2018-10-12
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Till en av våra expansiva kunder inom byggbranschen letar vi just nu efter dig som arbetar som ekonomiassistent idag och som är sugen på nya utmaningar.

Vad blir ditt uppdrag?
I din roll som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att få sitta brett med ekonomiuppgifter, bland annat:

  • Betalningar
  • Leverantörs- och kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • In- och utbetalningar
  • Avstämningsarbete
  • Vara behjälplig vid bokslut
Vem söker vi?
Vi söker efter dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet av arbete som ekonomiassistent på en ekonomiavdelning. Du har lätt för att samarbeta och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är nyfiken, har en stor vilja att lära dig mer och du längtar efter att utvecklas i din roll som ekonomiassistent. Du tar egna initiativ och det du inte vet idag tar du reda på. För att lyckas i din roll som ekonomiassistent hos vår kund är det också viktigt att du är van vid att planera och organisera ditt arbete. Att du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete är en självklarhet för dig. Du drivs av att effektivisera arbetet och det gör du genom att vara tydlig och skapa förståelse ute i organisationen. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta kontakt såväl inom som utanför organisationen. Sist men inte minst har du förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Halmstad

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag på 12 månader. Du får en tillsvidareanställning hos Dfind Finance efter din provanställning på 6 månader

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Välkommen att kontakta Emelie Lanner på 0733-434775 eller emelie.lanner@dfindfinance.se vid frågor.

Vilka är vi?
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.