Group Treasury Control i Nacka

Publicerad:
2018-07-31
Ort:
Nacka, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201164720
Sista ansökningsdag:
2018-08-27
Kontakt:
Charlotte Hoflin
Telefonnummer:
072-7016757
HL Display erbjuder med närvaro i 50 länder unika butikslösningar som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärkens synlighet.

Till HL Displays globala huvudkontor i Nacka Strand söker vi nu en Group Treasury Controller. Du kommer att fylla en viktig funktion i HL Display fortsatta tillväxt. Du ansvarar för bolagets treasury frågor såsom cash management och Working Capital. Vidare kommer du att agera projektledare i koncernprojekt med regionalt deltagande. I rollen som Group Treasury Controller rapporterar du till koncernens CFO.

Om rollen:
Vi söker dig med några års erfarenhet av att arbeta med Cash Management och Working Capital frågor. Du drivs och motiveras av att arbeta med den övergripande strukturen och processen för dessa frågor tillsammans med den lokala organisationen. Du antar gärna projektledarrollen där fokus ligger på likviditet samt kapitaleffektivitet.

Vidare ingår i rollen arbete med koncernens balansräkning, ex att följa upp, och initiera förbättringsförslag, inom lager och kundfordringar eller leverantörsskulder.

Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som Controller med inriktning mot Finansiella Tillgångar eller Cash Management samt att du också har erfarenhet från internationella bolag.

Du har förmåga att växla mellan operativa och strategiska arbetsuppgifter – en förmåga att anpassa rutiner och processer i en snabbt föränderlig verksamhet och samtidigt ha öga för detaljerna. Du kommer att arbeta på både strategisk nivå centralt, såväl som att implementera beslut regionalt/lokalt. Med rollen följer en tät dialog med verksamheten vilket förutsätter att du besitter en kommunikativ förmåga och en vana att förklara och driva projekt framåt på ett pedagogiskt sätt.

I denna rekrytering sätter vi stor vikt vid personliga egenskaper. Sista ansökningsdag är den 27 augusti men då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig sända oss din ansökan så snart som möjligt. För frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Charlotte Hoflin på 072-701 67 57 alternativt Charlotte.Hoflin@dfindfinance.se

Om HL Display AB
HL hjälper sina kunder att skapa attraktiva och lönsamma butiker som stärker konsumentens shoppingupplevelse.

Med närvaro i 50 länder erbjuder de unika butikslösningar som gör det möjligt att öka försäljningen, spara arbetstidskostnader, skapa differentiering och förstärka varumärkens synlighet.

Allt började år 1954 när den resande säljaren Harry Lundvall såg ett problem. Produkterna visades dåligt och det fanns inga priser i butikerna. Så Harry tog saker i egna händer. Med hjälp av ett strykjärn och ren entusiasm började han tillverka etiketthållare i sin källare. Hans produkter blev snabbt populära och skapade ordning och reda i butikerna.

Idag installeras HL Displays lösningar i 265 000 butiker. Med globala räckvidd och tillverkningskapacitet i världsklass gör det möjligt för dem att leverera både lokala behov och såväl stora mer omfattande roll-outs. De leder utvecklingen av innovativa och hållbara lösningar, och tillsammans skapar de en bättre shoppingupplevelse för människor över hela världen.