Gruppchef redovisning rekryteras till Din Bil

Publicerad:
2019-05-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningschef
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201216878
Sista ansökningsdag:
2019-05-30
Kontakt:
Carin Wall
Telefonnummer:
0729889007
Vill du vara en del i ett av de marknadsledande företagen inom fordonsbranschen? Är du utvecklingsorienterad och drivs av att skapa effektiva processer och arbetsrutiner?

Din Bil utökar nu redovisningsteamet med en gruppchef för redovisningsteamet.

I rollen som Gruppchef redovisning har du både ett strategiskt och operativt ansvar för redovisningsfunktionen som hanterar redovisningen för Din Bil Sverige-koncernen. Rollen innefattar personalansvar för närvarande för 5 medarbetare vilket innebär löpande medarbetarsamtal, lönesamtal samt avdelningsmöten.

Som Gruppchef redovisning ansvarar du för att leda, utveckla och följa upp avdelningens arbete. Du har ett övergripande ansvar för månads-, kvartals och årsbokslut och att detta upprättas inom givna tidsramar. Rollen innehåller analys av reservationer och vissa bokningar. Du kommer att ha ett brett kontaktnät inom bolaget och arbeta proaktivt genom att stödja kollegor; både internt i redovisningsteamet och i verksamheterna. Du rapporterar till Koncernredovisningschefen för Din Bil.

Din Bils kontor ligger i trevliga lokaler i Hammarby Sjöstad och här får du arbeta i en internationell och spännande miljö. På Din Bil råder ett vänligt arbetsklimat och kompetensen bland medarbetarna är hög, vilket skapat stora framgångar inom deras områden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning och ca 10 års erfarenhet inom redovisning i större bolag med stora flöden. Du är en god ledare som har flerårig erfarenhet av personalansvar. Du är bokslutssjälvständig med erfarenhet av svenska redovisningsregelverk och har dokumenterad erfarenhet i skatte- och momsfrågor. Är du dessutom van att arbeta i Visma och SAP är det mycket meriterande. Då en stor del i arbetet kretsar kring att löpande utveckla de befintliga processerna och därmed systemen, ser vi gärna att du har ett starkt systemintresse. Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsbranschen.

Som person är du utvecklingsorienterad, strukturerad och resultatinriktad. Du har ett starkt eget driv, är en naturlig ledare som har ett stort intresse för att coacha medarbetare, bygga relationer och få verksamheter att växa och effektiviseras. Du är tydlig, kommunikativ med ett involverande och pedagogiskt förhållningssätt. Då Din Bil jobbar systematiskt med arbetsmiljöfrågor är det viktigt att du har ett intresse av att skapa och bibehålla en bra arbetsmiljö i din grupp.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Din Bil söker medarbetare med rätt inställning som vill vara med och bidra till verksamheten. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen där det är upp till dig själv att skapa din framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning heltid, med tillträde efter sommaren enligt överenskommelse.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Din Bil med Dfind Finance. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall på 0729-88 90 07 eller carin.wall@dfindfinance.se

Urval och intervjuer sker löpande varför vi vill rekommendera att skicka ansökan så snart som möjligt dock senast 2019-05-30. Till ansökan bifogas CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se

Företagsbeskrivning
Din Bil Sverige är en av Sveriges största återförsäljare av person- och lätta transportbilar. Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH och representerar varumärkena Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna. Företaget har idag ca 2200 anställda. Inom Sverige dvs. regionerna Stockholm, Göteborg och Syd finns det ca 40 försäljningsställen.