HeidelbergCement söker medarbetare till Leverantörsreskontra

Publicerad:
2018-10-31
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181815
Sista ansökningsdag:
2018-11-18
Kontakt:
Veronica Söderström
Till HeidelbergCements huvudkontor i Liljeholmen söker vi nu en ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Jobbar du som ekonomiassistent idag och vill utvecklas i en prestigelös organisation i en internationell miljö så kan detta vara rätt tjänst för dig!

I din roll som ekonomiassistent kommer du att arbeta i processen kring leverantörsreskontra vilket innebär att; inhämta attester och uppföljning av omkostnadsfakturor, matchning av leverantörsfakturor mot inköpsordrar samt utbetalning av leverantörsfakturor och diverse därtill relaterade utredningsarbeten. Utöver detta omfattar tjänsten även avstämningar i samband med månads- och årsbokslut.

Rollen innebär mycket kontakt med den svenska, norska och danska organisationen. Du kommer att tillhöra ett dynamiskt team på 10 personer och rapportera till Head of Accounts Payable.

Uppdragsgivare: HeidelbergCement

Ort: Liljeholmen

Vem söker vi?
Till denna tjänst söker vi dig med relevant ekonomisk utbildning samt har 1-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem och det är meriterande om du tidigare jobbat med SAP och/ eller Basware. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska då engelska är koncernspråket.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Du tycker om att arbeta självständigt men trivs ändå med att tillhöra ett team där du bidrar med positiv energi och en trevlig inställning. Du är prestigelös, lösningsorienterad och har en god kommunikationsförmåga då rollen innefattar mycket kontakter, både externa och interna. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 18 november, då urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, fredrk.sjoberg@dfindfinance.se, eller rekryteringskonsult Veronica Söderström, veronica.soderstrom@dfindfinance.se alternativt 076 – 855 16 73.

Organisationsbeskrivning
HeidelbergCement är marknadsledande globalt inom produktområdet ballast och en betydande aktör inom cement, betong och andra relaterade verksamheter. Detta gör HeidelbergCement till en av världens största byggmaterialproducenter. Koncernen har cirka 63 000 medarbetare i 60 länder.