Inkassohandläggare i Västerås

Publicerad:
2018-04-05
Ort:
Västerås, Västmanlands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201136716
Sista ansökningsdag:
2018-04-23
Kontakt:
Fredrik Patcha
Inkassohandläggare till Menigo Foodservice
I direkt anslutning till E18, centralt i Västerås, ligger Menigos Shared Service Center. Bland kontorets 30 medarbetare finns kreditgruppen, bestående av fem engagerade och kunniga kollegor, som nu söker ytterligare en stjärna!

Ditt ansvar blir inkassoprocessen. Du kommer att självständigt hantera och administrera hela processen. Du är delaktig i formaliakontrollen i avtalsskrivning, du följer upp reskontran och i personlig kontakt via telefon, mail eller möten arbetar du fram betalningslösningar. Förbindelselänken mellan Menigo och det anlitade externa inkassobolaget är du. Naturligtvis bistår du vid behov dina kollegor med övriga arbetsuppgifter inom kreditavdelningen likväl som dina kollegor bistår dig.

Hos Menigo arbetar man hela tiden med att öka förståelsen för varandras arbetsuppgifter. Detta för att minska sårbarheten men även för att, genom en ökad förståelse för helheten, effektivare kunna utveckla och förbättra arbetssätten. Menigo tror på utveckling av sina medarbetare och därigenom sin affär. Av den anledningen kommer din genomarbetade introduktionsplan innehålla besök på övriga kontor i landet och du kommer att ha en egen affärsplan. Du ska få alla förutsättningar för att bli bäst inom ditt område!

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2018-04-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: I denna rekrytering samarbetar Menigo Foodservice med Dfind Finance AB. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 – 368 18 82.

Vem söker vi?
Vi söker dig med minst gymnasieutbildning i ekonomi. Du har erfarenhet av inkasso från antingen ett inkassobolag eller från ett företags ekonomiavdelning. Du känner dig bekväm i Officepaketets delar och då främst Excel. Har du erfarenhet av att ha arbetat i ASW550 är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Då gruppen är en serviceenhet både internt och externt är din kommunikationsförmåga i både tal och skrift viktig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget:
På Menigo älskar vi mat och att hjälpa våra kunder skapa goda matupplevelser för sina gäster - vi levererar allt som förenklar våra kunders vardag. Menigo är en del av Sysco, världens ledande foodserviceaktör, vilket ger oss tillgång till deras erfarenheter och kunskap så att vi kan växa både på höjden och bredden. Vill du veta mera om oss gå in på www.menigo.se