Interim Controller till Danderyds kommun i Danderyd

Publicerad:
2018-10-03
Ort:
Danderyd, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201176889
Sista ansökningsdag:
2018-10-23
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du en controller med erfarenheter av redovisning? Är du en driven, nyfiken person som söker nytt spännande konsultuppdrag i Stockholm? Just nu letar vi efter en Controller för konsultuppdrag till vår kund i Danderyd.

Kvalifikationer:
Vi söker en Controller med god erfarenhet av redovisning, där vi gärna ser att du är bokslutssjälvständig. Du kommer bland annat att arbeta med att ansvara för samanställning och framställning av rapporter, arbeta med verksamhetsplaner, budget, uppföljning, prognoser, bokslut och verksamhetsberättelse. Du kommer även sitta med omvärldsbevakning och benchmarking mot liknande verksamheter samt vara behjälplig och ge stöd i ekonomiska frågor och analyser.

Vi söker efter en noggrann, prestigelös konsult som är självgående och gillar att ta en förvaltande roll. Du ska vara kommunikativ, coachande och flexibel. Erfarenhet från den offentliga sektorn ses även som meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Omfattning: Heltid. Konsultuppdrag via Dfind Finance.

Sista ansökningsdag: 2018-10-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Julia Fagerlund Julia.fagerlund@dfindfinance.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.