Interim ekonomichef i Hargshamn i Östhammar

Publicerad:
2018-08-02
Ort:
Östhammar, Uppsala län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
CFO
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164865
Sista ansökningsdag:
2018-08-22
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Dfind Finance söker operativ ekonomichef till kund i Harsgshamn. Vi söker dig med god förståelse för ekonomisk kalkylering och uppföljning och gärna med intresse för internkontroll och miljöarbete. Rollen är bred och det innebär att du ska kunna jobba högt och lågt. Uppdraget är på heltid under pågående rekrytering, ca 6 månader med start i början av september.

Som ekonomichef ansvarar du för bolagets ekonomifunktion som innefattar allt från fakturering, leverantörsdebitering, budgetering, likviditetsplanering och ekonomisk rapportering till VD och styrelse.
I denna roll är du själv på ekonomifunktionen men får en gedigen överlämning på c:a 1 månad samt möjlighet till stöttning från annan administrativ personal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter;

• Ytterst ansvara för löpande redovisning, avstämningar och bokslut
• Huvudansvarig för ekonomiprocesser och internkontroll
• Framtagande och analys av ekonomiska rapporter, nyckeltal, prognoser, budget och likviditet
• Ansvara för rapportering till styrelsen

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Hargshamn

Omfattning: Heltid med start 3/9

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se eller 0703 39 62 80

Kvalifikationer:
Akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, flerårig erfarenhet från en redovisningsintensiv roll och har tidigare jobbat med ekonomistyrning, t ex som ekonomichef eller controller. Du har god kännedom om gällande regler inom svensk redovisning och erfarenhet av kvalificerat analysarbete samt rapportering.

Vi söker en självgående person som är flexibel och prestigelös. Den vi söker skall vara drivande och samarbetsorienterad och ta egna initiativ. Som person är du noggrann, relationsskapande och van att jobba systematisk.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.