Junior Business Analyst inom telecom

Publicerad:
2019-05-24
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201215822
Sista ansökningsdag:
2019-05-26
Kontakt:
Carin Wall
Telefonnummer:
0729889007
Är du nyfiken och redo för en spännande start på din karriär? Är du affärsorienterad och vill vara en del av ett framåtriktat team? 3GIS söker nu en Junior Business Analyst och är du den vi söker kan vi erbjuda dig en spännande tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten innehåller såväl kundkontakter och administration samt ekonomi och tekniska frågor. Denna roll ger dig en stor förståelse för hela processen och du får en fantastisk möjlighet att bygga expertis inom mobilnät och infrastruktur!

Detta affärsområde ansvarar för att förvalta en stor mängd avtal som 3GIS har för sina mobiltelefonianläggningar. Teamet ansvarar för inplaceringsaffären och stora ramavtal med ägare och andra parter. I denna roll arbetar du löpande med avtals- och kontraktsprocesser och uppföljning av verksamheten. Du kommer att upprätta rapporter och delta i den löpande faktureringen.

Tjänsten innebär daglig kontakt med våra ägare, leverantörer, myndigheter, entreprenörer samt 3GIS interna organisation och du behöver känna dig trygg i att föra dialog med olika parter.

Tillsammans med kollegor bidrar du till att utveckla och driva ökad lönsamhet och deltar i diverse interna projekt för att vidareutveckla och effektivisera system och processer.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är nyexaminerad eller i början av din karriär. Du har en akademisk utbildning, företrädelsevis inom ekonomi eller teknik. Goda kunskaper i engelska och svenska är ett krav. Vi söker dig som har en analytisk förmåga och kan hantera komplexa strukturer och problem. Du kan hantera tekniskt utmanande lösningar som du kan beskriva på ett enkelt sätt. Goda kunskaper i Office-paketet och framför allt Excel är ett krav. Erfarenhet av kundservice är meriterande.

För att lyckas i rollen är du noggrann, självständig och tar egna initiativ. Du är inte rädd för att hugga tag i olika uppgifter och ser möjligheter i att utvecklas. Du har integritet men gillar att skapa kontakter och bygga nätverk samt förmåga att se helheten och kan prioritera.

Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i ett bolag som är personligt och professionellt och har en hjälpsam kultur. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm, nära till kommunikationer.

Ansök
Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Carin Wall, carin.wall@dfindfinance.se, 072 988 9007. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, sista ansökningsdag den 26 maj. Välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se

Företagsbeskrivning
3G Infrastructure Services AB (3GIS) grundades 2001 och är ett fristående samägt bolag mellan Telenor Svenska AB och 3 (Hi3G Access AB). Initialt bestod 3GIS uppdrag i att leverera 3G-täckning i enlighet med de svenska licenskraven, vilket var ett av Sveriges största industriprojekt i modern tid.

I takt med att nätet byggts ut och mobilanvändandet av tal och data ökat så har vi gått från att vara ett byggbolag till att bli en nätoperatör med fullt ansvar för drift och underhåll, med ett tydligt mål: att erbjuda våra ägares kunder marknadens bästa tjänstetillgänglighet.