Junior Business Controller

Publicerad:
2019-04-09
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201214238
Sista ansökningsdag:
2019-05-09
Kontakt:
Miranda Herrlin
Telefonnummer:
076-858 55 65
Blir en av oss, bli konsult på Dfind Finance/Randstad. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Har du tidigare arbetat som Business Controller och är på jakt efter en ny utmaning? Då har vi ett spännande uppdrag för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. I samarbete med vår kund inom produktion i Åstorp söker vi nu en junior Business Controller.

I uppdraget kommer du att arbeta bland annat med:

  • Forecast arbete (Vecko, månad kvartal och årsvis uppföljning)
  • Budgetarbete
  • Uppföljning av Forecast
  • Delaktig i bokslutsarbete
  • Förstå, kommunicera och förklara vad som driver avvikelse mot ansvariga.
  • Driva standardisering och processförbättring. Utveckla och förbättra ekonomiska modeller.
  • Driva ständig förbättring inom dina områden.
  • Ad hoc uppgifter
Du kommer att vara en del av ett internationellt team som präglas av en positiv anda.

Om dig:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller motsvarande. Du har erfarenhet av arbete som BC, har du arbetat i ett internationellt bolag inom produktion eller logistik är det meriterande. Du är en van Excel-användare och är trygg i din engelska i så väl tal som skrift. Du är en god kommunikatör med förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Uppdragsgivare: Dfind Finance
Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Miranda Herrlin på miranda.herrlin@dfindfinance.se eller 076-858 55 65. Välkommen med din ansökan!

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.