Junior controller till internationellt bolag i Borås

Publicerad:
2018-08-02
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201161371
Sista ansökningsdag:
2018-08-26
Kontakt:
Helena Åhman
Är du en person med mycket driv och stort engagemang som har lätt för att se samband? Brinner du för att arbeta med ekonomi i en kommunikativ roll där du får möjligheten att ta ansvar samt bidra med ditt analytiska tankesätt? Då kan det vara just dig vi söker!

Dfind Finance söker för kommande behov dig som vill arbeta i en bred roll som Junior Controller. Tillsammans med vår kund lägger vi stor vikt vid att du är en social och framåt person som är orädd inför nya utmaningar. Oavsett om du vill vara anställd som konsult eller om du har eget bolag och vill samarbeta med oss så är din ansökan varmt välkommen.

Vi ser fram emot en din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning:
Som Junior Controller hos vår kund kommer du ingå i ett team med ett par ytterligare controllers och du kommer ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar i verksamheten. I din roll som controller kommer du vara delaktig i arbetet med bokslut, budget och prognos. Du kommer ansvara för analys och uppföljningar av delar av verksamheten. Utöver det kommer du bland annat arbeta med kostnadsuppföljning, produktkalkyler samt diverse ad hoc analyser. Du förväntas även delta i förbättringsarbete genom att skapa, dokumentera och utmana interna processer och rutiner.

Omfattning: Långt heltidsuppdrag som beräknas starta efter sommaren i aug/sep

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Helena Åhman 0733-169590

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom företagsekonomi kombinerat med ett par års arbetslivserfarenhet som redovisningsekonom eller controller. Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö tidigare och det är meriterande med erfarenhet av SAP.

Som controller kommer du ha ett nära samarbete med övriga i verksamheten varför det är viktigt att ditt intresse för människor är genuint samt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Viktigt för oss är att du är rätt person och vill vara med och påverka! Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt driv. För att trivas i rollen som Junior Controller har du ett öppet sinne och trivs i att arbeta i en miljö där man ser positivt på förbättringsarbete. Du har god analytisk förmåga och du uppskattar både att se till helheten och till detaljerna. Du är initiativtagande, noggrann och prestigelös som person. Du har god förmåga effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt med god kvalitet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.