Koncernekonom till Bellman & Symfon i Göteborg

Publicerad:
2018-08-07
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Koncernredovisning
Specialisering:
Civilekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165232
Sista ansökningsdag:
2018-08-20
Kontakt:
Susanne Areschoug
Bellman & Symfon grundades 1989 i Göteborg och har idag totalt ca 75 anställda i Sverige och i de utländska dotterbolagen. Sedan start har företaget utvecklat produkter som hjälper främst seniora människor med nedsatt hörsel till ett bättre liv. Sedan 2013 har verksamheten utvecklats till att även omfatta även andra seniorlösningar som skapar trygghet och livskomfort. Bellman & Symfons produkter kännetecknas av sina unika funktioner och av sin attraktiva formgivning. Försäljningsverksamheten är organiserad i tre geografiska regioner med Regionala säljkontor i Europa, APAC och Nordamerika. Vid sidan om de regionala säljkontoren och dotterbolagen samarbetar företaget med drygt 45 internationella partners och återförsäljare runt om i världen. Koncernens gemensamma resurser finns organiserade i Group functions med placering f.n. i Sverige och Kina. Bellman & Symfon har vuxit stadigt och har en tydligt uttalad tillväxtambition med fortsatta satsningar inom produktutveckling och internationalisering. Företagets omsättning uppgår till drygt ca 110 MSEK. 

I samarbete med Dfind Finance söker vi en erfaren koncernekonom till Bellman & Symfon. Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas och behöver nu ha förstärkning för att sätta policies, riktlinjer och rutiner vad gäller koncernredovisning.

Uppdraget är en interimslösning med start mitten augusti och uppskattas pågå upp till 6 månader.
Vi söker dig som är utbildad ekonom med inriktning redovisning eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta med koncernredovisning, konsolidering och analyser. Du är van att upprätta riktlinjer och sätta rutiner.

Som person är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och driven. Du kommer att stötta både ledning och övriga medarbetare inom ditt kunskapsområde. Du kommer att ingå i en grupp på 2 personer.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid - Interimsuppdrag

Varmt välkommen med din ansökan snarast via www.dfindfinance.se. Ansök snarast, dock senast 2018-01-20. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Susanne Areschoug på 0729-889430.