Koncernredovisare till Newsec i Göteborg

Publicerad:
2018-11-28
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Koncernredovisning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201168671
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Elisabeth Lidstedt
Koncernredovisningsansvarig till Newsec i Göteborg
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Koncernredovisningsanvsarig med stort engagemang som vill arbeta med ekonomisk rapportering och koncernredovisning för vår börsnoterade kund.

Din roll
Som Koncernredovisningsansvarig ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du kommer att arbeta självständigt med redovisning och rapportering av direkt mot kund. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder och medarbetare!

Dina ansvarsområden består bl.a. av:
• koncernredovisning och konsolidering av koncernens ca 350 bolag

• att självständigt tidsplanera, sammanställa och rapportera bokslut till kund

• att tillhandahålla övrig ekonomisk information kunden efterfrågar om sina bolag

• ansvar för att rutinbeskrivningar finns och är aktuella

• ansvar för skatteplanering och beräkningar

• strukturera försäljning och intag av nya bolag

• utveckling och förbättring av koncernredovisningssystem

• revisorskontakter

Ort: Göteborg

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning och koncernredovisning. Tidigare erfarenhet av koncernredovisningssystem Aaro är meriterande liksom tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god nivå på dina kunskaper i Excel.

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund. Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Låter det här som någonting för dig?
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Lidstedt, tel. 0733-434571. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!