Kvalificerad Ekonomiassistent i Uppsala

Publicerad:
2018-10-04
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177235
Sista ansökningsdag:
2018-11-15
Kontakt:
Linnéa Järverup
Nu söker vi på Dfind Finance för kunds räkning en erfaren ekonomiassistent!

Tjänsten innebär att du blir fast anställd hos oss på Dfind Finance som konsult och detta skulle bli ditt första uppdrag.

Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan bygga ett slagkraftigt CV.

Arbetsuppgifter:
-Levreskontra

-Kundreskontra

-Avstämningar

-Betalningsfiler

-Stötta vid månads och årsbokslut

-Vara behjälplig med underlag för lönekörning samt övrig administration

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, antingen på universitet eller yrkeshögskola, och med minst ett till två års erfarenhet av ekonomiarbete med fakturering och reskontra. Detta för att du snabbt ska kunna sätta dig in i uppgifterna. Vidare ska du vara flytande i svenska och engelska i både tal och skrift och ha god kunskap inom Officepaketet, framförallt i Word och Excel. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i ett av de större affärssystemen så som SAP, Visma, Hogia, Navision, Agresso, är detta meriterande.

Du som söker behöver kunna påbörja din anställning om ca en månad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Viktigt att veta är att man efter sex månaders provanställning, förutom vid undantagsfall, blir tillsvidareanställd hos oss på Dfind Finance. Detta är alltså inte en tidsbegränsad anställning.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in ditt CV redan idag.

För information: Välkommen att kontakta Linnéa Järverup på linnea.jarverup@dfindfinance.se alt 076 85 61 951

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, förskottssemester, företagshälsovård och rabatt på träningskort.