Kvalificerad ekonomiassistent i Uppsala

Publicerad:
2018-05-25
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201150809
Sista ansökningsdag:
2018-06-17
Kontakt:
Isabell Bengtsson
Vi söker en kvalificerad ekonomiassistent till vår kund som arbetar inom telekombranschen. Detta uppdrag skall tillsättas så snart som möjligt, skicka därför in din intresseanmälan omgående!

I rollen som ekonomiassistent arbetar du främst inom kundreskontra. Du får stöttning från övriga reskontrateamet och tillsammans jobbar ni med ett stort förändringsarbete som pågår i funktionen. För att trivas hos vår kund tror vi att du gillar omväxling, fart och fläkt samt att ha många kontaktytor.

Som konsult ute hos vår kund är det du som gör skillnaden och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad. Du älskar att arbeta med siffror och du har en förmåga att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. I denna rekrytering får du en trygg anställning hos Dfind Finance Uppsala med detta som ditt första uppdrag.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande

För information: Välkommen att kontakta Isabell Bengtsson på isabell.bengtsson@dfindfinance.se alt 0703 39 62 80

Kvalifikationer:
Du som söker har vidareutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från redovisningsarbete på ekonomiavdelning och gärna från internationell miljö. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska och har du tidigare arbetat i IFS är det meriterande

Som person är du driven, orädd för att anta nya utmaningar och du har lätt för att sätta dig in i nya rutiner och arbetsuppgifter. Vidare är du är serviceinriktad och värdesätter en god relation med kollegor och övriga kontakter.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.